Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden + Verzending

Betalingen

Knapsack accepteert betalingen via iDeal & Paypal. Na de betaling ontvang je een automatische betalingsbevestiging. Binnen 3 dagen ontvang je een bevestiging van Knapsack The Game.

Prijzen
Alle prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% btw, exclusief verzendingskosten.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typ- en drukfouten. Voor de gevolgen van typ- en drukfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij typ- en drukfouten is de ondernemer niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Levering
De meeste producten zijn op voorraad en worden verzonden binnen 4 werkdagen.

Verzending

Knapsack verzendt in Nederland. De orders worden verstuurd met PostNL. Je ontvangt hier een tracking code van.

Levertijd
De verzending van een klein pakket (een klein pakket bevat tot 2 spellen) zal, nadat het gepost is, na 1 a 2 werkdagen arriveren.

Garantie en retour
Knapsack wordt met de grootste aandacht met de hand gemaakt. Mocht je toch niet volledig tevreden zijn dan kun je, binnen 7 werkdagen, een terugbetaling aanvragen. Stuur daarvoor een e-mail naar info@knapsackthegame.com (Onderwerp: Ik ben niet volledig tevreden). Het aangekochte product moet, na akkoord van Lennart Wolfert, binnen 7 werkdagen worden geretourneerd. De geretourneerde producten moeten nieuw en ongebruikt zijn bij retour. Retourneren & bijkomende kosten zijn voor de rekening van de consument.

Identiteit van de ondernemer
Knapsack The Game
WJ Bossenbroekstraat 52
3555 TC Utrecht

Nederland
Telefoon: +31 (0)644377279
E-mail: info@knapsackthegame.com
KvK-nummer: 30270201
Btw-identificatienummer: NL001959111B55
Rekeninghouder: Lennart Wolfert
IBAN: NL92 rabo 0106 9066 58
BiC: RABONL2U
Rabobank