Reviews van Knapsack

Wat vind jij van Knapsack?

5
Rated 5 out of 5
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Geniaal bedacht spel voor iedereen

Rated 5 out of 5
29/06/2022

Het is een mooi vormgegeven spel maar vooral kei leuk om te doen. Het blijft spannend tot het eind, het is simpel maar toch ook beetje tactiek die je in kan zetten. Gehele gezelschap kan meedoen.
Maar pas op.. het is ook verslavend

Dolf huybers

Wanneer mag ik weer Knapsacken??

Rated 5 out of 5
29/06/2022

Ik hou van dit spel! De combinatie van tactiek, teamspirit, een treffende gooi en de tegenstander tegenwerken vind ik heeeeel leuk. Heel tof dat Lennart dit zo bedacht heeft en het ook nog eens zo mooi maakt. Ik geef het graag cadeau aan vrienden. Dan wil ik het wel altijd gelijk spelen 😉

Maaike

Net zo tof als het winnen van de Champions League!

Rated 5 out of 5
20/06/2022

Tactiek, spanning, geluk, skills, competitie en liefde. Dat is alles wat in Knapsack zit. Dat moment dat je samen met je teamgenoot het andere team verslaat voelt als het winnen van de Champions League Althans dat denk ik, want de Champions League heb ik nog nooit gewonnen. Knapsack wel. Alleen nog niet van mijn neefje van 9. Maar dat is dan ook de Messi van het Knapsacken!

Christiaan uit het Zuiden

Timeless fun

Rated 5 out of 5
09/06/2022

Great lawn game, easy to learn, hard to master which makes to you want to keep playing and grab it on nice sunny days. The components are amazing, love how they handle and the scoreboard on the bag is a clever touch. The game is easy to get into and usually incites (casual) competition, overall a solid game which you’ll want to bring whenever you’ll be chilling on the grass somewhere.

Niels

Wat een spanning!

Rated 5 out of 5
07/06/2022

Verrassende wendingen met het spel ‘Knapsack’. Zo kon het zomaar gebeuren dat de mannen wonnen, terwijl wij, de vrouwen, héél wat punten op ze voor stonden. Helaas werd onze kleur weggespeeld. Wat een spanning. Erg leuk spel! Zéker met de twee uitbreidingspaaltjes erbij.

Guus Savenije

Leuk en origineel spel voor jong en oud!

Rated 5 out of 5
01/06/2022

Weer eens wat anders! Makkelijk te leren, en iedereen waarmee we het spelen is enthousiast 🙂

Koen

Favoriete buiten spel

Rated 5 out of 5
30/05/2022

Heel leuk spel om met mooi weer met vrienden te spelen. Leuk dat je ook nog een beetje moet nadenken en rekenen, naast gewoon goed kunnen mikken. Ook perfecte tijd voor een spelletje, rond de 15-20 minuten. Het is mijn lievelingspark spel geworden!

Laura

Neem je knapsack mee?

Rated 5 out of 5
28/05/2022

Eindeloos vermaak! Wat het spel zo leuk maakt is dat het soms onvoorspelbaar is maar je er ook heel wat tactiek tegenaan kan GOOIEN.
Leuke competitie en na een potje hoor je vaak nog een keer?!
Vergeet je knapsack niet op vakantie! Enne mijn tip; ga met de 8 aan de haal🤣
En wat een service van Lennart toen ik een tweede knapsack kon lenen om dit leuke spel met collegae te spelen!

Marieke

Heel leuk, tactisch spel

Rated 5 out of 5
23/05/2022

Wat een super leuk spel is Knapsack! Gemakkelijk mee te nemen, geen gedoe met opbouwen (zoals bij Kubb) en het tactische spelelement vinden wij erg leuk. Voor zowel kinderen als volwassenen een spel wat je met gemak een paar uur kunt spelen.
Absoluut een aanrader voor in de tuin, een speelveldje of op de camping.

Linda - Go or No Go

Superspannend

Rated 5 out of 5
20/05/2022

Nog 4 punten tot 30. Wat te doen? Onze 4 staat wel erg naar achteren. Aan de andere kant hebben de tegenstanders nog maar twee rode paaltjes over die naast elkaar staan. Wat te doen? Toch maar de vier. Oh nee …. gemist, de knoop stuiterde over ons paaltje. Dat maakt dit spel anders dan andere, strategisch, spannend en super gezellig. Voor jong en oud. Biertje erbij, mooi weer gewenst en genieten. Echte aanrader !

Mike miedema