Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen - FAQ's

In het kort komt het hier op neer: Rood speelt tegen Blauw. Door middel van het omgooien van blokken verdien je punten. Daarnaast heeft elk blok een blauwe en een rode zijde. Alle blokken die Rood omgooit worden rechtop gezet in het Rood. Alle blokken die Blauw omgooit worden rechtop gezet in het Blauw. Je wint als je op precies 30 punten komt of alle blokken in je kleur hebt staan.

Wil je de complete spelregels bekijken, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de homepage en ontvang de spelregels in je mailbox.

Je speelt in twee teams of 1 tegen 1. Je kunt bijvoorbeeld 2 tegen 2 spelen of 3 tegen 2. 

Weer op te halen vanaf september. Je kunt Knapsack oppikken in Utrecht bij Vechtclub XL of in Zuilen op de WJ Bossenbroekstraat.

Een potje Knapsack duurt tussen de 10 en 25 minuten.

Op welke ondergrond eigenlijk niet? Je kunt Knapsacken op gras, zand, stenen, grind, noem het op!

Yup! Het is geweldig. Dit gaat die zonnige dagen nog mooier maken.

Het is Knapsack! Kortgezegd, The Game. Of helemaal mooi, Knapsack The Game!

Het knotsgekke buitenspel is zeker ook leuk voor kinderen. Wij zeggen, het is te spelen vanaf 6 jaar. En hoe ouder ze worden hoe beter ze het tactische van het spel gaan begrijpen.

Jazeker. Volwassenen prijzen het strategische van het spel en ze vinden het leuk om de tegenstander een beetje dwars te zitten. Het spel zit zo goed in elkaar dat elk spel weer compleet anders is.

Nee. Knapsack lijkt op Kubb zoals Bridge op Patience lijkt. Maar als je houdt van spellen als Kubb en jeu-de-boules dan vind je Knapsack waarschijnlijk ook heel leuk.

Je spel wordt binnen een week op de post gedaan. Maar meestal sturen we hem sneller op.

Heb je haast? Laat het weten, dan kijken we wat we kunnen doen.

Jazeker. Voor dit soort verzoeken kun je het best een bericht plaatsen in het contactformulier.

Dat is het zeker. Stuur een bericht via het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Dat weet ik ook niet. Knapsack bestaat sinds 2016 en neemt langzaam een steeds grotere rol in het leven van mensen. Wees blij dat je er inmiddels bekend mee bent!

Dan moet je hier zijn! Knapsack is een geweldig leuk campingspel. Net als Kubb gaat het om smijten en kegelen. Gaat je hart daar sneller van kloppen? 

Ja, Knapsack is gemaakt van hout, touw en een beetje verf. 

Stel hier je vraag en we zullen er snel op reageren.